Ögondroppar

Lindra torra ögon med effektiva ögondroppar

Välkommen till Hylo ögonvård – ditt ultimata mål när det gäller att lindra torra, irriterade och trötta ögon. Vi förstår att dina ögon behöver särskild vård och vi har precis de produkterna du behöver för att få dina ögon att må bra igen. Vi erbjuder ett brett utbud av ögondroppar som är speciellt utformade för att behandla olika ögonbesvär. Oavsett om du lider av tillfälliga symptom eller har en mer långvarig och bestående ögonsjukdom, har vi rätt lösning för dig. För dig som upplever sporadiskt obehag och behöver en mild lindring har vi HyloFresh och HyloComod. Dessa ögondroppar har en låg till måttlig viskositet och kan hjälpa till att återfukta och lugna ögonen. Du kommer att känna skillnaden när dina trötta ögon får den fukt de behöver.

Om du har mer långvariga besvär rekommenderar vi våra produkter med högre viskositet, såsom HyloGel. Dessa ögondroppar är perfekta för att behandla kroniska ögonproblem och ger en långvarig lindring. Med HyloGel kan du vara säker på att dina ögon får den extra smörjning de behöver för att återställa balansen och minska obehaget.

Fuktgivande ögondroppar för omedelbar lättnad

Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter som är både effektiva och säkra att använda. Hylo ögonvård har etablerat sig som en pålitlig och pålitlig leverantör av ögondroppar och relaterade produkter. Vi är stolta över att erbjuda produkter av högsta kvalitet som är noga utvalda för att ge dig bästa möjliga resultat. Vår passion för att främja ögonhälsa sträcker sig också till att erbjuda dig omfattande information och resurser om olika ögonproblem och behandlingsalternativ. Vi förstår att det kan vara överväldigande att navigera genom den breda världen av ögondroppar och relaterade produkter, och det är därför vi finns här för att vägleda dig genom processen.

På vår hemsida hittar du detaljerad information om varje produkt i vårt sortiment, tillsammans med rekommendationer om vilka som kan vara mest lämpliga för olika ögonrelaterade tillstånd. Vi strävar efter att ge dig all den kunskap och stöd du behöver för att fatta välgrundade beslut om din ögonvård. För oss på Hylo ögonvård handlar det inte bara om att sälja produkter, utan också att bygga meningsfulla relationer med våra kunder. Vi strävar efter att skapa en positiv och personlig upplevelse för varje individ som kommer i kontakt med vårt varumärke.

Lindrar trötta, irriterande och röda ögon
Smörjer torra och trötta ögon
Vårdande kombinationsdroppe
Intensivt smörjande droppar vid torra ögon

Upptäck fördelarna med konserveringsfria ögondroppar

Upptäck vårt sortiment av högkvalitativa ögondroppar som lindrar torra, irriterade och trötta ögon. Lita på Hylo ögonvård för att ge dina ögon den vård och uppmärksamhet de förtjänar. Vi är här för att ge dig de bästa produkterna och den bästa servicen för att främja din ögonhälsa. Tveka inte att kontakta oss idag för att lära dig mer och börja din resa mot friska och välmående ögon. Vi är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativa ögondroppar som kan lindra och behandla en rad olika ögonproblem. Våra produkter är skapade med omsorg och precision för att ge dig den bästa möjliga lösningen för dina ögonbesvär.

Målmedveten behandling av torra ögon med rätt ögondroppar

Hylo Fresh är en populär ögondroppe som är perfekt för att lindra torra och irriterade ögon. Med sin låga till måttliga viskositet smörjer den dina ögon och ger omedelbar lättnad. Du kommer att känna hur ögonen återfuktas och obehaget minskar. För de som lider av mer långvariga och bestående ögonsjukdomar rekommenderar vi Hylo Comod. Denna ögondroppe har en högre viskositet som ger en långvarig och intensiv lindring. Med Hylo Comod kan du vara säker på att dina ögon får den nödvändiga fukten och vård de behöver.

Ögondroppar för trötta ögon – få tillbaka din energi

Hylo Care är en unik ögondroppe som kombinerar låg till måttlig viskositet med extra skydd. Den innehåller en speciell ingrediens som bildar en skyddande barriär på ögat och hjälper till att förhindra att tårarna avdunstar. Hylo Care är perfekt för personer som ofta befinner sig i miljöer med hög luftfuktighet eller mycket damm. För de som föredrar ögonsalva erbjuder vi Vita Pos, en mycket effektiv och mjukgörande salva som kan användas både dag och natt. Vita Pos återfuktar ögonen på djupet och ger en långvarig effekt. Applicera den före sänggåendet och vakna upp med uppfriskade och återfuktade ögon. Om du vill ge dina ögon en extra behandling och avkoppling, prova vår Therapearl ögonmask. Den här mjuka och flexibla masken är utformad för att anpassa sig perfekt till dina ögonkonturer och ger en avslappnande känsla. Använd den efter en lång dag framför skärmen eller när du behöver lindra trötthet och svullnad. Vårt sortiment inkluderar också Hylo Gel, en ögondroppe med hög viskositet som är idealisk för mer intensiva och bestående ögonproblem. Hylo Gel ger en långvarig smörjning och lindring för att hjälpa dig att hantera kroniska ögonsjukdomar på bästa sätt.

Vi på Hylo ögonvård är engagerade i att erbjuda dig de bästa produkterna för att lindra och behandla dina ögonbesvär. Vi strävar efter att ge dig enastående kundservice och vägledning för att säkerställa att du får den vård du behöver.

Vilka ögondroppar passar bäst för dina ögonproblem?

Sluta lida i tystnad med torra, irriterade eller trötta ögon. Upptäck vårt omfattande sortiment av ögondroppar och välj det som passar dig bäst. Med Hylo ögonvård kan du återfå komforten och välmåendet i dina ögon. Våra ögondroppar är utformade med omsorgsfullt utvalda ingredienser som är skonsamma mot ögonen. Vi förstår vikten av att använda produkter som inte innehåller konserveringsmedel, eftersom dessa ämnen kan vara skadliga för tårfilmen och ögats yta. Därför erbjuder vi endast ögondroppar som är fria från konserveringsmedel för att ge dig den bästa möjliga vård och säkerhet.

Säkerhet och kvalitet med Hylo ögondroppar

När du väljer Hylo ögonvård kan du vara säker på att du investerar i produkter av högsta kvalitet. Vårt varumärke har etablerat sig som en pålitlig och pålitlig leverantör av ögonvårdsprodukter, och vi fortsätter att sträva efter att upprätthålla den höga standarden. För att hjälpa dig att fatta rätt beslut för dina ögonvårdsbehov erbjuder vi omfattande information om varje produkt på vår hemsida. Här hittar du detaljerade beskrivningar av egenskaperna hos varje ögondroppe och vilka tillstånd de är mest lämpade för. Vi är dedikerade till att ge dig den kunskap och vägledning du behöver för att göra informerade val för dina ögonhälsa.

Vi strävar efter att skapa en positiv och personlig upplevelse för varje kund som väljer Hylo ögonvård. Vi värdesätter din tillfredsställelse och arbetar hårt för att erbjuda enastående kundservice och support. Om du har några frågor, funderingar eller behöver råd är vårt team av experter redo att hjälpa dig. Sluta kämpa med torra, irriterade eller trötta ögon. Välj Hylo ögonvård och låt våra produkter ge dig den lindring och vård du förtjänar. Upptäck vårt sortiment idag och ta steget mot friska, välmående och strålande ögon.

Ögondroppar för akut lindring av irriterade ögon

Med vårt breda sortiment av ögondroppar på Hylo ögonvård kan du vara säker på att hitta rätt lösning för dina behov. Vi förstår att torra, irriterade och trötta ögon kan vara oerhört besvärliga och påverka din dagliga komfort. Därför har vi utvecklat våra ögondroppar med fokus på att lindra och återfukta dina ögon på bästa möjliga sätt. Våra ögondroppar, såsom Hylo Fresh och Hylo Comod, är speciellt framtagna för att lindra symptomen på torra ögon. De innehåller smörjande och fuktgivande ämnen som hjälper till att återställa den naturliga fuktbalansen i dina ögon. Med regelbunden användning av våra ögondroppar kan du snabbt känna en lättnad från obehaget och uppleva en betydande förbättring av dina ögon.

Låt ögondroppar vara din dagliga följeslagare för friska ögon

För mer långvariga och bestående ögonsjukdomar rekommenderar vi våra ögondroppar med högre viskositet, som Hylo Gel. Denna kraftfulla formulering ger en långvarig smörjningseffekt och hjälper till att skydda och återfukta dina ögon under en längre tid. Oavsett om du lider av kroniskt torra ögon eller andra ögonsjukdomar, kan Hylo Gel vara din pålitliga följeslagare för att lindra obehaget och förbättra din ögonhälsa. På Hylo ögonvård värnar vi om din ögonhälsa och vi är stolta över att erbjuda produkter som är fria från konserveringsmedel. Vi är medvetna om att konserveringsmedel kan orsaka irritation och skada på ögats yta. Genom att välja våra ögondroppar utan konserveringsmedel kan du vara trygg i att du ger dina ögon den bästa möjliga vård och undviker eventuella biverkningar.

Ta hand om dina ögon med skonsamma ögondroppar

Vi förstår att varje individ har unika behov när det gäller ögonvård. Därför erbjuder vi inte bara olika varianter av ögondroppar, utan också andra produkter som kan komplettera din dagliga rutin. Vårt sortiment inkluderar även ögonsalvor som Vita Pos för intensiv återfuktning och ögonmasken Therapearl för avkoppling och förfriskning. Så ge dina ögon den uppmärksamhet de förtjänar och välj Hylo ögonvård för att lindra torra, irriterade och trötta ögon. Med våra effektiva och pålitliga ögondroppar kan du återfå komforten och få dina ögon att må bra igen. Lita på vårt varumärke för att uppnå en bättre ögonhälsa och en klarare syn. Utforska vårt sortiment och upptäck skillnaden själv!

Varför torra ögon?

Torra ögon

Varför?

Torra ögon är i själva verket besvär som påverkar ögats så kallade tårfilm. Normalt producerar tårkörtlarna hela tiden tårvätska som fördelas jämnt över ögats yta vid varje blinkning. Denna tårfilm förhindrar uttorkning, smörjer ögonlocket och ser till att ljuset bryts rätt. Vid besvär med torra ögon produceras antingen för lite tårvätska eller så avdunstar den för snabbt.

Orsaker

En av fem vuxna svenskar har problem med torra och trötta ögon i varierande grad, och orsakerna är flera bl a mer tid framför datorskärmar och smartphones som gör att man blinkar färre gånger. Andra vanliga orsaker är användning av kontaktlinser, rökning och vistelse i miljöer med air condition. Det kan också bero på kost, ålder, klimakteriet, sjukdomar, läkemedel m.m.

Symtom

Den som har torra ögon upplever ofta att det bränner, svider eller skaver i ögonen, att de är trötta och röda, rinner hela tiden och att det är svårt att sätta i linser. Idag erbjuds symtomlindring med hjälp av en rad olika smörjande ögondroppar med olika innehåll, Omega-3 kapslar och läkemedel mot torra ögon.

Alla kan drabbas av torra ögon!

Miljö, ålder och livsstil kan ge besvär

Om oss

Medilens Nordic AB är en ledande leverantör av produkter
mot besvär med torra ögon i Norden

Produkterna finns representerade på apotek och hos optiker. Sedan 2003 representerar Medilens serien HYLO ögonvård och i Sverige har vi marknadsfört produktkonceptet under namnet ”Pigga Ögon”. Produkterna är tillverkade av det tyska läkemedelsföretaget URSAPHARM Arzneimittel GmbH som är både nummer ett i Tyskland och ett av Europas ledande företag inom receptfria produkter som behandlar besvär med torra ögon. Medilens startade 1997 och är ett agenturföretag som säljer produkter inom ögonvård till ögonläkare, ögonkirurger, ögonsköterskor, ögonmottagningar, optiker, apotek och vårdcentraler.

Kontakta oss

Har du några frågor om våra produkter?